18] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ !!! 8-8-2024


 18. Σύλληψη των αντιπάλων !!!

Όταν είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τα αυστηρά μέτρα μυστικής άμυνας (το πιο θανατηφόρο δηλητήριο για το κύρος της εξουσίας), θα οργανώσουμε μια προσομοίωση διαταραχών ή κάποια εκδήλωση δυσαρέσκειας που θα εξευρεθεί μέσα από την συνεργασία καλών ομιλητών !!! Οι ομιλητές θα συγκεντρώσουν όλους όσους είναι συμπαθητικοί με τις δηλώσεις τους. Αυτό θα μας δώσει το πρόσχημα για την κατ' οίκον προϋπόθεση και την παρακολούθηση εκ μέρους των υπαλλήλων μας από τον αριθμό της Αστυνομίας των ΖΩΩΝ - GOYIM !!! Καθώς η πλειοψηφία της μάζας ενεργεί με αγάπη για το παιχνίδι για χάρη της ομιλίας, έτσι ώστε έως ότου προβούν σε κάποια εμφανή πράξη, δεν θα τους βάλουμε ένα δάχτυλο, αλλά θα εισαγάγουμε μόνο μέσα στα στοιχεία παρατήρησης τους ... Πρέπει να θυμόμαστε ότι το κύρος της εξουσίας μειώνεται αν ανακαλυφθούν συχνές συνωμοσίες εναντίον της, αυτό συνεπάγεται ένα τεκμήριο συνειδητότητας της αδυναμίας ή, ακόμα χειρότερα, της αδικίας !!! Γνωρίζετε ότι έχουμε σπάσει το κύρος των Βασιλέων με συχνές προσπάθειες μέσα από τους αντιπροσώπους μας, τυφλά πρόβατα του ποιμνίου μας οι οποίοι μετακινούνται εύκολα από μερικές φιλελεύθερες φράσεις για εγκλήματα αόρατα που δήθεν ανακαλύψαμε, αλλά μόνο που είναι βαμμένα στο πολιτικό χρώμα και ανάγκασαν τους άρχοντες να αναγνωρίσουν την αδυναμία τους στην διάψευση !!! ΕΚΔΗΛΗ η αδυναμία της ΑΜΥΝΑΣ τους παρά την ΥΠΟΣΧΕΣΗ της ΑΡΧΗΣ ότι δεν συμβαίνει τίποτα αρχίζει η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! Ο Κυβερνήτης μας θα προστατεύεται μυστικά μόνο από τον πιο ασήμαντο φρουρό, διότι δεν θα δεχθούμε μια σκέψη ότι τόσο πολύ θα μπορούσε να υπάρξει εναντίον του οποιαδήποτε αρνητική αίσθηση η οποία είναι αρκετά ισχυρή για να την αντιμετωπίσει και άρα είναι υποχρεωμένος να κρυφτεί από αυτήν !!! Εάν πρέπει να παραδεχτούμε αυτή τη σκέψη, όπως έπραξε και κάνει το ΖΩΟ - GOYIM, πρέπει να υπογράψουμε μια θανατική ποινή, αν όχι για τον κυβερνήτη μας, εν πάση περιπτώσει για την δυναστεία του, σε κάποια μακρινή ημερομηνία !!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ !!! Σύμφωνα με τις αυστηρά επιβαλλόμενες εξωτερικές εμφανίσεις ο Κυβερνήτης μας θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή του μόνο για το πλεονέκτημα του Εθνους και σε καμία περίπτωση για τα δικά του ή δυναστικά κέρδη !!! Επομένως με την τήρηση αυτής της ευπρέπειας, η εξουσία του θα γίνει σεβαστή και φυλασσόμενη από τα ίδια τα θέματα, θα λάβει μια αποθέωση στην παραδοχή ότι με αυτό συνδέεται η ευημερία όλων των πολιτών του Κράτους, γιατί εξαρτάται από κάθε τάξη στην κοινή ζωή του συνόλου ....!!!
Η ΑΜΥΝΑ της ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΑΣ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΑΝΤΟΧΗΣ του.
Ο Κυβερνήτης μας θα είναι πάντοτε ανάμεσα στους ανθρώπους και θα περιβάλλεται από ένα πλήθος προφανώς περίεργων ανδρών και γυναικών [δικών μας που θα πλησιάσουν πρώτοι], που θα καταλάβει τις πρώτες τάξεις γι 'αυτόν σε κάθε εμφάνιση τυχαία και θα περιορίσει τις τάξεις των υπολοίπων από το σεβασμό όπως θα εμφανίζονται για την καλή τάξη !! Αυτό θα σπείρει ένα παράδειγμα αυτοσυγκράτησης και σε άλλους. Εάν ένας αναφέρων εμφανιστεί ανάμεσα στους ανθρώπους που προσπαθούν να παραδώσουν μια αναφορά και να αναγκαστούν να περάσουν από τις τάξεις, οι πρώτες βαθμίδες πρέπει να λάβουν την αναφορά και πριν από τα μάτια του αναφέροντα να την μεταβιβάσουν στον Κυβερνήτη, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν ότι αυτό που παραδίδεται φτάνει στον προορισμό του, οπότε υπάρχει έλεγχος του ίδιου τού ηγεμόνα !!! Η αύρα της δύναμης απαιτεί για την ύπαρξη ότι ο λαός μπορεί να είναι σε θέση να πει : ''Αν ο Βασιλιάς ήξερε αυτό'' ή ''ο Βασιλιάς θα το ακούσει'' !!! Με την καθιέρωση της επίσημης άμυνας, η μυστηριώδης υπερηφάνεια της αρχής εξαφανίζεται δεδομένου ότι είναι κάπως θορυβώδης και ο καθένας μετράει τον εαυτό του κυρίαρχο, δηλαδή συνειδητοποιεί με τη δύναμή του ότι είχε την ευκαιρία προς το παρόν να πλησιάσει την αρχή χωρίς να γνωρίζει ότι υπηρετεί την αρχή !!! Για το ΓΚΟΓΙΜ κηρύττουμε και κάτι άλλο, από το ίδιο το γεγονός μπορούμε να δούμε τι μέτρα υπερασπισμού του Κυβερνήτη μας τους έχουμε φέρει ....!!!
ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!! Περισσότερο ή λιγότερο, η αποφασιστικότητά μας καλά εδραιωμένη δεν μπορεί να επιτραπεί ότι από το φόβο ενός πιθανού λάθους θα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία για διαφυγή σε άτομα που είναι ύποπτα για μια πολιτική παράλειψη εγκλήματος, σε αυτά τα θέματα θα είμαστε κυριολεκτικά ανελέητοι !!! Αν είναι ακόμα δυνατό να επιμείνουμε στην επανεξέταση των αιτίων που προκαλούν τα απλά εγκλήματα, δεν θα υπάρχει δυνατότητα δικαιολογίας για τα άτομα που απασχολούνται με ερωτήσεις στις οποίες κανείς εκτός από την Κυβέρνηση δεν κατάλαβε τίποτα .... Και δεν είναι όλες οι Κυβερνήσεις που κατανοούν την αληθινή πολιτική !!! Χρήστος Τσιάρτας 1-7-2019

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! 7-7-2024

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!! 18-7-2024