ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥ !!! 10-8-2024


 ΟΙ 10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ !!! - 1] Μη σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε αρνητικές εμπειρίες και θλιβερά γεγονότα. Σεβάσου το παρελθόν, χρησιμοποίησε την εμπειρία και ανέλαβε δράση για το σήμερα και το αύριο. 'Ετσι θα σε σεβαστούν και θα σε υπολογίσουν !!!

2] Μη σπαταλάς χρόνο σε αερολογίες άνευ ουσίας που δεν πρόκειται να αποδώσουν ποτέ τίποτα !!! Μην ανακυκλώνεις συστημικές συστηματικές Αριστερίστικες θεωρίες που δεν οδηγούν πουθενά γιατί έτσι τις καθόρισε η Σιωνιστική εγκληματική συμμορία του Τραπεζικού καρτέλ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ & ΣΙΑ !!! Να μιλάς πάντα απλά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ποτέ δεν θα είναι το ακροατήριό σου η ανθελληνική Ακαδημαϊκή κοινότητα !!!
3] Πάντα να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι και οι ισχυροί κάποτε γονατίζουν !!! Μη Θεοποιείς πρόσωπα, κυρίως πρόσωπα που αναδείχτηκαν από κάποια προωθητική αόρατη η ορατή δύναμη !!! 'Οταν γνωρίζεις την αλήθεια μη φοβάσαι τίποτα, εάν δεν την εγκαταλείψεις δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, ακόμα κι αν σε κλείσουν φυλακή ακόμα κι αν σε σκοτώσουν !!! Αυτούς τούς άντρες γράφει πάντα η Ιστορία !!!
4] Πάντα να προσέχεις τον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον εαυτό σου. Είναι αυτός που σε στήνει παγίδες, σε δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και σε πιέζει ασφυκτικά. Μην τον λυπηθείς, διέγραψε από μέσα σου το φιλότιμο. Άλλωστε δεν υπάρχει πουθενά σήμερα και όλοι οι εχθροί και αντίπαλοι σου δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ. Ποτέ μην ξεχνάς ότι ισχυροί άντρες χάθηκαν από το περιβάλλον και τους συνεργάτες τους !!!
5] Να θυμάσαι, την ευτυχία δεν την βρίσκεις εύκολα. Είναι πολύ καλό όταν αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που λες και αυτά που κάνεις, να τα καταλαβαίνει και να τα αφομοιώνει η μάζα. Τότε να είσαι σίγουρος ότι η ευτυχία θα έρθει και θα σε βρει από μόνη της !!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!! Νίκησαν οι ιδέες από μόνες τους, δεν τις επέβαλες δια της βίας σε άβουλα όντα. Αυτό είναι μια πραγματική νίκη των νοημόνων ανθρώπων !!!
6] Όταν είσαι αληθινός δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα απολύτως, η αλήθεια πάντα νικάει στο τέλος από μόνη της. Είναι δώρο της φύσης, είναι Θείο χάρισμα. Εάν την φυτέψεις στον εγκέφαλο του ακροατή σου, ανεξάρτητα από τον χρόνο κάποτε θα αποδώσει καρπούς. Δεν υπάρχει κανένα δόγμα εκτός την αλήθεια. Όλα τα δόγματα οδήγησαν την ανθρωπότητα στην καταστροφή !!!
7] Ποτέ δεν διορθώνεις ένα σφάλμα, μια ασυνέπεια με ένα ψέμα, μια υπεκφυγή, με το φόβο μη σε κρίνουν άσχημα. Πάντα να είσαι σταθερός στις σκέψεις, στις αποφάσεις, στις επιλογές σου, γιατί απλά δεν υπάρχει χρόνος για παλινδρομήσεις. Διάλεξε, Άσπρο η Μαύρο, ποτέ Γκρι !!!
8] Να θυμάσαι πάντα ότι εσύ αποτελείς την αλλαγή που θέλεις για τον κόσμο. Το να συγχωρείς και να ξεχνάς το παρελθόν, επιτρέπεις σε αυτόν που σε έκανε κακό να σε κάνει κι άλλο αλλά και χειρότερο. Εάν κάνεις λάθος σήμερα έχεις σοβαρό πρόβλημα αύριο. Όταν είσαι ηγέτης είναι δική σου η ευθύνη των αποφάσεών σου, μόνο έτσι θα έχεις την εκτίμηση των συνεργατών σου και της μάζας !!!
9] Μην επιτρέψεις ποτέ στο όνομα της δήθεν Δημοκρατίας και της Ελευθερίας να σε ποδοπατούν οι πρώην αντεξουσιαστές, σκληροί απάτριδες, πολέμιοι και των δύο και με την κατάληψη της εξουσίας τις μετατρέπουν σε Φασιστική Δικτατορία. Μη ξεχάσεις ποτέ ότι οι μεγαλύτεροι Φασίστες είναι αυτοί που κόπτονται για Δημοκρατία & Ελευθερία. Είναι το εξυπνότερο όπλο των Σιωνιστών για την κατάλυση και των δύο !!!
10] ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ !!! ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ !!! Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!! - Υ.Γ. : ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!! Αυτό είναι το πολιτικό προφίλ μου, με δύο λόγια !!! [Το κίνημα ιδρύθηκε 4-12-2018].
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 1-7-2018.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! 7-7-2024

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!! 18-7-2024