ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ - ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

                                                 ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ' ''ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ''

Εμείς, το ''ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ'', με δεδομένο ότι δεν υφίστανται πολιτικές ιδεολογίες παρά μόνο δύο πολιτικές ''οντότητες'', ο Εθνικισμός και ο Διεθνισμός, οπότε κατά προέκταση δεν υπάρχουν διαφορετικά πολιτικά κόμματα ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη, επιλέξαμε και εκφράζουμε σε απόλυτο βαθμό την Εθνικιστική Πατριωτική Ιδέα και το τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, καθοδηγούμενοι και βαδίζοντας πάνω από την π.Χ. Αρχαία Ελληνική Ιστορία. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι το 'Εθνος των Ελλήνων αποτελεί την πρωταρχική αξία, το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αποτελεί μέσον για την πραγμάτωση των επιδιώξεων του Ελληνικού Έθνους.
Πιστεύουμε ότι η ιδεολογία μας, δικαιώνεται καθημερινά εντός και εκτός Ελλάδας, ο Εθνικισμός αποτελεί την φυσική κατεύθυνση και εξέλιξη των λαών, δηλαδή είναι μονόδρομος.
Πιστεύουμε ότι η βασική μονάδα δημιουργίας Πολιτισμού, κοινωνικής συνοχής και πατριωτικής ενότητας του λαού, είναι η Φυλή. Τον Εθνικό δρόμο μας τον έδειξε ο Ηρόδοτος με το «Το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον».
Πιστεύουμε ότι εμείς οι Εθνικιστές εμφορούμαστε από την ηθική αντίληψη περί ζωής, ανάπτυξης, προόδου, υπευθυνότητας και Εθνικών ιδεωδών. Η κοσμοθεωρία της δυνάμεως της Εθνικής Παιδείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Δικαιοσύνης, Ελευθεροτυπίας, σοβαρής και υπεύθυνης Δημόσιας Διοίκησης, συνθέτουν και διαμορφώνουν ένα κατ' εξοχήν σφριγηλό με Εθνικό φρόνημα Κράτος πραγματικά στην υπηρεσία των πολιτών.
Πιστεύουμε ότι η ιστορία του κόσμου τους δυόμιση τελευταίους αιώνες, δεν γράφεται από τούς αγώνες και την βούληση των Κρατών, καθώς και η Οικονομία. Πιστεύουμε η Κυβερνητική βούληση και δυναμική πρέπει να καθορίζει την Εθνική Οικονομία και όχι ξένοι Οικονομικοί παράγοντες που ισχύει σήμερα στον κόσμο της παρακμής και εξαθλίωσης που βιώνουμε.
Πιστεύουμε ότι με την κατάργηση της Προσωπολατρίας και Οικογενειοκρατίας, να καταλυθούν τα σημερινά αρνητικά κατεστημένα, της ηθικής κατάπτωσης, της παρούσης παρακμής, των διαλυτικών κοινωνικών φαινομένων και να επανέλθουμε στο ''Ηθικόν ακμαιότατον''. Σεβόμενοι το 'Εθνος των Ελλήνων, αποκηρύσσουμε κάθε πράξη βίας και ιδιαιτέρως την ένοπλη βία, σεβόμενοι την νομιμότητα και τους Νόμους του Κράτους, θέτουμε εαυτούς και Κίνημα στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και πρόοδο της Πατρίδας μας. Πιστεύουμε στο Δημοκρατικό πολίτευμα της πατρίδας μας και κάθε 'Ελληνας πολίτης έχει υποχρέωση να το διαφυλάττει από τυχόν εσωτερικό η εξωτερικό κίνδυνο.
- Ο Πρόεδρος
Χρήστος Τσιάρτας 4-12-2018

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! 7-7-2024

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!! 18-7-2024