Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ !!! 28-7-2024

Εικόνα
 ΓΑΛΛΙΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

ΚΑΡΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!! 25-7-2024

Εικόνα
Για να δεχθούμε τη νέα Κάρτα Εμβολιασμού, πρέπει να λάβουμε απαντήσεις σε βασικά, σημαντικά ερωτήματα !!! Διαβάστε την κάρτα μας και σκεφθείτε !!! Υπάρχει ένας τεράστιος κατάλογος με ερωτήματα, εδώ μιλάμε για παγκόσμια εγκληματική οργάνωση, δεν είναι άνθρωποι !!! Το προαιρετικό πιλοτικό πρόγραμμα, κάποια μέρα θα γίνει υποχρεωτικό !!! Εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, λέμε ΟΧΙ !!!

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! 24-7-2024

Εικόνα
 Σήμερα γιορτάζουμε επίσημα την προδοσία της Κύπρου. Ο Εθνοπροδότης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, υπάκουσε στις εντολές του ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΙΣΜΟΥ και διέπραξε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!! Στην συνέχεια αναγνώρισε το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Κ.Κ.Ε. και η μπάσταρδη γενιά του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ αποτελείωσε την ΕΛΛΑΔΑ !!! 

ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ !!! 22-7-2024

Εικόνα
 Οι Ευρωεκλογές έφυγαν, εμείς παραμένουμε εδώ όρθιοι και συνεχίζουμε !!! Συνεχίζουμε δυναμικά τον απελευθερωτικό αγώνα μας, πρέπει να ξεφορτωθούμε την ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!! Δυστυχώς οι 'Ελληνες πιστεύουν ότι είμαστε ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ !!! 

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! 22-7-2024

Εικόνα
 Αναρωτηθήκατε ποτέ για τα προνόμια των Εβραίων στην ΕΛΛΑΔΑ ??? Ποιός ο λόγος ύπαρξης 40 Φ.Ε.Κ. με απόλυτη κυριαρχία του Κ.Ι.Σ.Ε. εντός του Ελληνικού Κράτους ??? Μήπως δεν υπάρχει Ελληνικό Κράτος ??? Ο Εβραϊκός Κρατισμός, μας βάζει σε σκέψεις πονηρές, ύποπτες, ανησυχητικές, επικίνδυνες !!! Γιατί το Κοινοβούλιο δεν θίγει ποτέ θέματα που αφορούν τους 'Ελληνες πολίτες Ιουδαϊκής καταγωγής ??? ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!! 

Συμπέρασμα έρευνας 20 ετών : "Υπάρχει ένα κέντρο" !!! 22-7-2024

Εικόνα
 ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ 300 - ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ - ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΜΑΣΟΝΙΑ = ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ = ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ = ηλίθια ανθρωπότητα = παγκόσμια σκλαβιά !!! 

20-7-1974, Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ !!! 20-7-2024

Εικόνα
 Πέρασαν 50 χρόνια, φάτε στην μάπα το ανθελληνικό "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" και πάμε προς την επόμενη ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!! Κάτι θα ετοιμάζουν οι φίλοι μας ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!! Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΠΛΑ ΤΟ 1972 ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΑΚΕΛ κτλ !!! Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Εθνοπροδότες, εάν δεν ξυπνήσουν οι Ελληνες, τελειώσαμε !!! 'Εφυγε μισός αιώνας, αρκετά με τα μνημόσυνα !!! Στηρίξτε το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ !!!

ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ !!! 20-7-2024

Εικόνα
  Το μεγάλο πρόβλημα, διεθνώς, είναι η άγνοια της πραγματικής ιστορίας και η επιβολή της ψεύτικης συμβατικής ιστορίας !!! Αυτό από μόνο του είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !!! Η διδασκαλία ψεμάτων, η Ακαδημαϊκή κοινότητα, τα Μ.Μ.Ε., άπαντες φέρουν Εθνική ευθύνη γι' αυτό το έγκλημα !!! Εάν οι νοήμονες 'Ελληνες μας καταλάβουν, τότε αλλάζουν όλα !!! 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!! 18-7-2024

Εικόνα
  Μας έκλεισαν 13 Κανάλια, δημιουργήσαμε άλλα 13 !!! Τα 6 από αυτά είναι ήδη στο ΚΟΚΚΙΝΟ, δηλαδή στο επόμενο "ΣΦΑΛΜΑ" μας θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση !!! Εάν θέλετε κάνετε εγγραφή σε όλα για να μη ψαχνόμαστε !!! Σας ευχαριστούμε για την ανοχή σας και την ταλαιπωρία, εμείς παραμένουμε όρθιοι μέχρι τελικής νίκης !!! Πρέπει να πάρουμε την ΕΛΛΑΔΑ στα χέρια μας, δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια. Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ συμμετέχει στην πτώχευση των ΕΛΛΗΝΩΝ, βασικά στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας !!! ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ !!! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!! Ευχαριστούμε για την στήριξή σας, δεν θα πεθάνουμε σκλαβωμένοι !!! 

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ !!! 18-7-2024

Εικόνα
 ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ !!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ !!!  https://www.youtube.com/channel/UCZgd0pW4HUkctR-gJLkJJCQ https://www.youtube.com/@kinhmaanea9151 https://www.youtube.com/@kinimaethnikisanexartisias  https://www.youtube.com/@user-tz6wn8mq8v https://www.youtube.com/@user-ko9ce3qc8d https://www.youtube.com/channel/UClFhUquO5Rv8_7-4IaOdDvA https://www.youtube.com/channel/UCc7VNj2RpIMC-bt5jMlfRsg https://www.youtube.com/@user-ps8fl1ql3x https://www.youtube.com/channel/UCkbh0I2GXnoPxu3wwrVRTPA https://www.youtube.com/channel/UCOufRoqICT8P2QcUzzN9ipQ https://www.youtube.com/@2024-tsiartas https://www.youtube.com/@christostsiartas https://www.youtube.com/@user-ls7vq3kn4j ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΝΘΟΣ, 14-7-1789 ΓΑΛΛΙΚΗ ΛΑΟΚΤΟΝΙΑ !!! 14-7-2024

Εικόνα
  14 Ιουλίου 1789 !!! Μία ημέρα παγκόσμιου πένθους, παγκόσμιας ντροπής !!! Πώς γίνεται ένα έγκλημα κατά του Γαλλικού λαού και κατά της ανθρωπότητας, να εορτάζεται ως ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ξεπερνάει κάθε όριο ηλιθιότητας !!! Η Ακαδημαϊκή κοινότητα διεθνώς, εγκληματεί !!! Πώς μπορούν και διδάσκουν ψέματα και να εξαπατούν 8 δις ανθρώπους ??? Γιατί αποκρύπτουν την αλήθεια ότι ήταν ένα τρομακτικό, απάνθρωπο έγκλημα των Εβραίων Μασόνων ??? Η ανθρωπότητα αυτοκτονεί μόνη της, οι άνθρωποι δεν ερευνούν, τα κράτη νομοθετούν κατά των πολιτών τους και κατά της αλήθειας !!! Δεν υπάρχει σωτηρία με μηδενική νοημοσύνη, πολιτική αντίληψη και αναθεωρητική ιστορία !!! Η συμβατική ιστορία είναι απάτη και τα κράτη απατεώνες !!! Χρήστος Τσιάρτας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! 14-7-2024

Εικόνα
  Διαβάζοντας το περίφημο βιβλίο της ΝΕΣΤΑ ΓΟΥΕΜΠΣΤΕΡ, μπορείτε να βρείτε μόνοι σας την άκρη του παγκόσμιου προβλήματος !!! Οχι τους ηθικούς αυτουργούς, αλλά τους ίδιους τους δολοφόνους !!! Πίσω από την κουρτίνα Ρόθτσιλντ !!!

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!! 12-7-2024

Εικόνα
 Ελληνες πότε θα ξυπνήσετε ??? Τα δήθεν πατριωτικά κόμματα τι παριστάνουν στο κοινοβούλιο ??? ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ - ΣΤΙΓΚΑ - ΝΑΤΣΙΕ, γιατί δεν μιλάτε ??? Ευελπιστούμε τον Σεπτέμβριο να μιλήσουμε εμείς !!! Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, θα παρέμβει εντός της βουλής, εάν βέβαια θα παραλάβει την επιστολή μας !!!

ΤΡΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ !!! 11-7-2024

Εικόνα
  Χρηματοπιστωτικό σύστημα, Σχέδιο Πανευρώπη, Σχολή της Φρανκφούρτης = ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ = τελειώσαμε !!! Ασχοληθείτε με τους μαϊντανούς και τα αγγουράκια !!! 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 8-7-2024

Εικόνα
  Βασικό στοιχείο για νοήμονες ανθρώπους !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 8-7-2024

Εικόνα
  Ενημερώνουμε τούς νέους φίλους, το αρχικό μας πρόγραμμα από ιδρύσεως του Κινήματος 4-12-2018, τροποποιήθηκε ελάχιστα στις 31-1-2020. Εδώ θα αναπτύξουμε το πρόγραμμα και κυρίως τις θέσεις μας, για να γνωρίζει ο καθένας που ενδιαφέρεται ψάχνοντας ένα πολιτικό κόμμα, κίνημα κτλ, να κάνει την επιλογή του.

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! 7-7-2024

Εικόνα
 Είναι παγκόσμια τραγωδία, είναι παγκόσμια απάτη !!! Ο Εβραιοσιωνισμός αποκρύπτει τα πάντα, η συμβατική ιστορία είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !!! Παγκοσμίως δεν υπάρχει αντισημιτισμός, αντιθέτως ο ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ είναι ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ που καταδυναστεύει 8 δις ανθρώπους !!! 

Ε.Ε. 6-7-2024

Εικόνα
ΕΥΡΩΠΗ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!  

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 6-7-2024

Εικόνα
Σχέδιο Πανευρώπη και Σχολή της Φρανκφούρτης, είναι τα γενοκτόνα σχέδια των Χαζαροεβραιοσιωνιστών εξουσιαστών !!!   

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ 6-7-2024

Εικόνα
  Καλησπέρα σας. Στον χώρο αυτό, θα παρακολουθούμε τις αρχές και το πρόγραμμα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Χρήστος Τσιάρτας, 6-7-2024